Floras förlossningsberättelse

En förlossning som gav mig både tårar och gåshud. Tack Ani och Johannes för att jag fick lov att dela med mig av dessa bilder, vilket oslagbart team ni var! ♥

 1. Ani skriver:

  Tusen tack för det magiska ögonblicket. Du hjälpte oss så mycket! Jag kände mig bekväm, trygg och avslappnad och min sambo också. Jag vill bara säga att du är så snäll och det är viktigt om man jobba med människor.

  Tusen tack igen

 2. FANTASTISKA bilder! Vilken känsla du lyckas fånga. Så vackert. OJ OJ OJ vad jag önskar att du kunde få vara vår doula vid (förhoppningsvis) framtida förlossning. Är inte gravid nu men längtar så mycket. Detta gjorde inte längtan mindre… 🙂

 3. Malin skriver:

  Såå roligt med nya inlägg! Har gått in här alltid då och då i hopp om att det ska ha dykt upp något nytt:) du är en favorit!

  1. Stina skriver:

   Åh, tack Malin! Det värmde att läsa <3

 4. Herrgud vilka fina bilder du tar, både dessa bilderna och dom i förra inlägget är helt fantastiska!

 5. Anna skriver:

  Åh, jag får sån gåshud! Med en liten kille på 12 veckor här hemma fick jag en riktig flashback! Fantastiskt med förlossningar! Vilka underbara bilder du tagit! ♡

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..