”ERROR: Incorrect password”

När en gammal inbiten veteran glömmer lösenordet till bloggskatten, ja då är det fan illa på riktigt! 😅 Long time no see, kära vänner! Efter ett rekordlångt uppehåll har jag beslutat mig för att åtminstone försöka återuppta lite aktivitet här inne och anledningen till det är enkel – jag saknar er och känner väl nånstans att jag fortfarande har mer att ge, även om jag faktiskt inte vet vad?! Nåväl, vi testar och ser… ♥

På tal om att återuppta så har jag tagit upp något annat den senaste tiden närmare bestämt mitt gamla barndomsintresse och stödet hemifrån är stort. NOT! 😂

 1. Milla skriver:

  Vore så tacksam om du kunde svara på min kommentar ovan.

  1. Stina skriver:

   Hej Milla! Jag har så länge jag kan minnas haft bekymmer med känsliga luftvägar och i mitt tycke ”svaga” lungor, fick nu senast diagnosen ansträngnings/förkylningsastma och med hjälp av inhalationer vid behov håller jag det i schakt. Mår helt okej. Har du hört något nytt från läkarna? Lycka till! <3

 2. Milla skriver:

  Hej!
  Jag har precis varit och gjort spirometri för första gången med dåligt resultat även efter inhalation. Doktorn misstänker nu KOL. Jag är såklart livrädd. Är 35 år, trebarnsmamma med livet framför mig. Hittade ditt inlägg om din spirometri du gjorde för några år sedan när jag googlade runt lite och ville bara kolla hur det gått för dig? Fick du nån diagnos? Hur mår du nu?

 3. Linda skriver:

  Så kul att du skriver igen 🙂

 4. Hanna skriver:

  Jaa så kul!!

 5. Vad roligt med uppdatering igen 😊kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..