God morgon!

06.30. Galet kämpigt att komma upp ur varm och go säng i dag men nu sitter jag här med en kopp kaffe. Tiden går fasligt fort när man sätter sig framför datorn så borde kanske inte ha gjort det när jag typ redan har bråttom men ville bara säga heeej. Snart väntar jobb för min del, mamma kom hit i går vilket visade sig vara väldigt passande då M visst hade stängningsdag i dag. Det hade jag HELT missat, är det bara jag som tycker att det är många datum och tider att hålla koll på? 🙈

Annars har jag lite känningar från halsen denna morgon, inte på grund av förkylning eller något utan för att en liten rackare på förskolan studsade rakt upp på mitt adamsäpple i går. Aouch! Minns att Mayia, eller om det var Cornelis, gjorde samma sak som 1.5-åring – satt i knät och kastade sig bakåt från ingenstans. Himla obehagligt, men ingen större fara tror jag. 🤔

Allt är nu fixat inför Spanien-resan i sommar. Jag var lite smånervös över boende-biten då det mesta i okej prisklass brukar vara taget i juli vid detta laget men vips så dök en perfekt lägenhet intill alla de andra upp så tog den direkt. Åh, vad jag längtar! Måste hitta en ny bikini, och kanske börja träna? Hehehe… Fick ett infall och gjorde några hastiga utfall framför spegeln i går kväll, räcker det? 😂

Nej hörni, nu måste jag skynda mig…

Kram, så länge! <3

Vad tror ni om någon av dessa? 👙

LOADING..