Bäst i test: torrschampo

I samarbete med Nordicfeel.


Ett torrschampo är perfekt om man som jag vill undvika den onda cirkeln där man måste tvätta håret varje/varannan dag för att det ska kännas fräscht. Att tvätta håret för ofta torkar som bekant ut hårbotten vilket gör att den producerar mer fett för att återställa balansen. Det enda som bryter cirkeln är ”avvänjning”, det vill säga att man gör det mer sällan och här mina vänner kommer torrschampot in som en räddare i nöden. Bara pudra eller spraya lite i benan så blir håret direkt mindre fett och får mer volym vilket ger oss en eller ett par extra dagar utan tvätt. 👌 Men… vilket ska man välja? NordicFeel har testat flera varianter och här listas deras 5 ——–> bästa torrschampon. In och kika!

Jag har tidigare använt ”Basie dry shampoo” som är ett bra budgetalternativ men är nyfiken på Löwengrips ”Good To Go light” som ska ge en riktig sån ”nytvättskänsla” samt lagom textur som inte tynger ned. Någon som testat eller har något annat att rekommendera? 🤔

thumbnail_file (18)

Jag känner mig riktigt peppad på att ta hand om mitt hår nu efter klippet. Nystart liksom! 😀


I samarbete med Nordicfeel.

  1. Sandra skriver:

    Tror det är Lee Stafford jag har (knallrosa burk), bestämde mig för att testa när jag hittade den på rea. Haft ett torrschampo förut som jag inte alls var nöjd med, blev alldeles grå i hårbottnen/rötterna o det såg inte alls naturligt ut.. Denna är för mörkbrunt hår har jag för mig.. O det ser riktigt schyssyt ut, jag har ett hår som jag tyvärr måste tvätta varje dag för att det ska se OK ut så det är verkligen en superskön räddning när man ska dra ner till affären på helgen o inte vill se supersunkig ut o det inte är möss-säsong 😉 Testar kanske ett annat märke nästa gång så tack för tipsen ! PS även sambon har upptäckt hur fantastiskt det är med torrschampot o även han använder det nån enstaka gång 😉

  2. Vill inte vara nu partypooper men bara ge ett tips. Var själv en torrschampoälskare förut men blev så torr i hårbotten av torrschampot. Pratade med en frisör om det som sa att det var många som hade problem med det. Hon menade att det egentligen kunde vara mer skonsamt att tvätta håret en dag tidigare än man tänkt, istället för att använda torrschampo.

  3. Pia skriver:

    Jag gillar också Good to go light ! Har testat den som inte är light också och den kändes väldigt sträv och det var svårt att borsta igenom det.

  4. Majda skriver:

    Så fin du är i håret!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..