Doula i Malmö – frågestund

Vissa har uttryckt önskemål om att jag ska skriva lite mer kring mitt doulande så jag tänkte att vi kunde köra en frågestund där ni som är intresserande kan bombardera med frågor anträffande allt som har med just det att göra. Jag tänkte även att det kunde vara intressant att ta del av föräldrarnas perspektiv. Varför valde de att anlita en doula? Hur var det? Vad tyckte partnern? Så har ni sådana frågor släng ut dem också, så ska jag höra om någon kan tänka sig att ställa upp och svara. Ett gyllene tillfälle för er som inte vet så mycket om vad en doula innebär eller för er som kanske funderar på att anlita en. 

file

Jag, 04.00, på förlossningen i Helsingborg. 😊

 1. Hoppas att jag inte frågar för sent! 😵 har gått igenom 2 förlossningar och har känt att jag har varit väldigt inne i mig själv under värkarbetet. Har i princip ignorerat min man och bara gått in i mig själv. Hur skulle en doula hjälpa mig? Tänkte mer vad doulans jobb är när jag är ”i min värld”.

 2. Maria skriver:

  Hej! Jag undrar hur du får ihop ditt doulande med jobb? Vill väldigt gärna bli doula men med tanke på att man bara kan ta sig an ett par par per månad för att förlossningarna inte ska krocka så måste man ju ha en annan inkomst vid sidan av! Det enda jag kan tänka mig s

 3. Pia skriver:

  Tycker det är så synd att man måste fixa en doula själv. Det borde alla som föder få! Eller bara en barnmorska/uska som har tid med en när man väl ligger där 🙁
  Jag hade en långdragen första förlossning och blev typ traumatiserad efter det, känner att en doula vore perfekt för nästa gång! Synd att du inte bor närmare Stockholm, du verkar så lugn och proffsig! Plus att du tar så fina bilder 🙂
  Så jag ser fram emot att läsa mer om detta här 🙂

 4. Sandra skriver:

  Undrar hur man går till väga om man själv vill bli doula, och vad det i såna fall kostar? Berätta allt om hur det går till tills man blir färdig doula 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..