Microblading i Malmö

Jag har inga tatueringar och har då aldrig haft planer på att skaffa några heller men så ser jag dessa grymma microblading-resultat och kommer på helt andra tankar. Ska jag, vid 29 års ålder, möjligen gadda mig för första gången? I ANSIKTET? 😉 Ok, nu kanske inte just microblading är en tatuering i dess sanna bemärkelse då den inte är bestående, men ändå.

Jag fullkomligt älskar ögonbryn och tycker att det är en viktig detalj som gör stor skillnad för utseendet! Ett par kraftiga och välformade bryn intensifierar blicken, ramar in och framhäver ansiktet, ger det uttryck och karaktär. Personligen är jag välsignad med rätt mycket bryn naturligt men tyvärr blir de, liksom håret på huvudet buhuhu, påtagligt glesare med åren vilket gör att jag får jobba allt mer med pennan/skuggan för att nå önskat resultat. Att fylla i dem tycker jag visserligen är en rolig del i själva sminkproceduren så det lär jag fortsätta med även efter eventuell behandling men jag tänker att man sparar tid när det finns en tydligare ”mall” och hur jäkla skönt vore det inte att få vakna upp 06. 00 med ”brows on fleek” också? Att stressiga mornar kunna springa iväg till jobbet utan att behöva känna sig som en grå mus, för att man inte hann öppna sminkväskan. Med denna metod (som kort och gott går ut på att det skärs tunna stråliknande snitt i huden som sedan fylls med färg) kan man enkelt fylla i glesa partier för att göra brynen visuellt fylligare, förstärka och förbättra sin egen form eller i vissa fall – skapa vackert skulpterade och verklighetstrogna bryn av… ja, ingenting alls! Tänk vilken grej och då speciellt för alla människor där ute som av olika anledningar, exempelvis cancerbehandling eller alopecia, har tappat sitt hår. Se instagram-videon nedan. ♥

Till skillnad från vanliga bestående tatueringar ligger den kosmetiska tatueringen ytligare vilket gör att den bleks och försvinner efter ca 2-3 år i takt med att hudens cellförnyelse fortskrider. Det känns tryggt tycker jag, då både ansikte och ögonbrynstrender faktiskt förändras med tiden.

15-07-05-2

desktop7
desktop8

Så nu undrar jag, vem är bäst i Malmö på detta?

 1. Jag har gjort mina ögonbryn hos Larisa Ferent nere på Ön, besök hennes hemsida. Jag är nöjd och i priset ingår en påfyllning. Skulle du mot förmodan tappa färg så fyller hon på utan extra kostnad. För mig krävdes 3 sittningar men resultatet blev väldigt bra.

 2. Isabel skriver:

  Jag har alltid funderat på hur drt funkar med sådana där bryn. Alltså, hur underhåller man dem? Försvinner håret när man tatuerar? Eller rakar man bort de riktiga brynen för att man ska se fejkbrynen? Eller nopprar man helt enkelt och försöker följa tatueringen eller hur funkar det? Jag tycker brynen ser verklighetstrogna och snygga ut men jag vet inte. Jag är inte så brydd av mig så jag tycker Mika duger bra med lite plock då och då 🙂

 3. Linda skriver:

  Jag slår ett slag för Suzi på Clicks by V på triangeln. Kolla hennes insta: cosmetix_byclicks

 4. V skriver:

  http://www.davidshallskliniken.se/behandlingar/microblading-2/

  Här gjorde jag mina för snart ett år sedan. Lägger inte mycket pengar på skönhet, men detta var en bra års-investering. Det är så jäkla skönt att vakna upp m snygga bryn och att aldrig behöva oroa sig om man ex. lutar sig mot något m funderingen ”åhnej, är nu brynen kvar?” Som jag alltid gjorde när jag målade m penna.. nu är brynen inte lika hårstrå tydliga, så nog är det snart dags att fylla på, men det ser jag fram emot 😀

 5. Vill också veta vem som är bäst i Malmö. I Köpenhamn är det bara så extremt dyrt :/.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..