Husdjurens hemliga liv

thumbnail_fullsizerender-14
thumbnail_fullsizerender-15
thumbnail_fullsizerender-13
thumbnail_fullsizerender-43

I helgen var vi på bio hela familjen, mysigt att ungarna är så pass stora nu att vi kan göra det. ♥ Betyg då? Lysande idé, vackert animerat, sött, knasigt, roligt och kreativt men med en handling som kändes rätt… tunn?! Kaninen snöboll, det vilsna marsvinet, kattens rosa rumphål (😂) och den headbangande rikemanspudeln fick mig att dra på smilbanden lite grann men det var ju inte nivå med sengångarna i Zootropolis precis. Har ni sett ”Husdjurens hemliga liv”? Vad tyckte ni?

 1. Den funderar jag på att gå och se när dottern har höstlov.
  Den verkar rolig =)

 2. A skriver:

  Mysigt att gå på bio med sina små hjärtan❤

 3. Stina skriver:

  Johanna: Ginatricot 🙂

 4. Vaaar kommer din tröja ifrån!? Så himla fin!

 5. tyckte samma, hade hoppats på mer av deras hemliga liv som titeln ju utlovar (liksom lite som toy story fast med husdjur) och de delarna var riktigt roliga, speciellt för oss med djur för man känner veeeerkligen igen sig. men sen när de ska ner i kloakerna? det blev liksom för mycket, så mycket skrik och kaos och jag orkade inte riktigt. såg inte klart den så vet inte hur det slutar. men hade nog hoppats på något annat än vad den utvecklades till. jag tyckte kaninen var otroligt jobbig också….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..