En dag på jobbet som förlossningsfotograf

marie-robertson-omslag-005
thumbnail_fullsizerender-21
thumbnail_fullsizerender-19

I senaste numret av tidningen mama hittar ni en trevlig artikel med mig som förlossningsfotograf. Spring och köp! ツ Nya hemsidan är uppe men under konstruktion så vänligen ha överseende med att allt kanske inte fungerar eller ser ut riktigt som det ska än. Kom gärna med synpunkter eller förslag till förbättringar, kontaktformuläret funkar så bara att fylla i och trycka på skicka. ➟ www.forlossningsfotograf.se

 1. Så perfekt!! Superfin på alla vis och ”proffsig!!! =D

 2. Åh så fin hemsida!! Gillar verkligen att se bilderna från förlossningarna, så mysigt att få en inblick. Älskar loggan, men ser liten ut, ser knappt vad det står i texten. Kanske kan göras lite större? 🙂 Kramar Maria

  1. Stina skriver:

   Hej Maria och tack för de fina orden! <3 Åh det är exakt det jag sitter och försöker fixa i detta nu, loggan. Själva temat tillåter bara upp till en viss storlek så måste koda och greja för att få större utrymme för den men där tar mina kunskaper tyvärr slut. Förhoppningsvis hittar jag någon som kan hjälpa mig för som du säger, något så fint måste synas meeer! Kram på dig 🙂

 3. Sara skriver:

  Vilken fin hemsida och vilka fina bilder. Värt att tänka på under avsnittet om Doula kan vara att partnern inte nödvändigtvis behöver vara en man 🙂

  Vänliga hälsningar
  Sara

  1. Stina skriver:

   Hej Sara! Du har så rätt. Jag har valt att använda ”hen” på andra ställen men under doulakategorin hade jag missat. Tack för upplysningen, ska ändra så fort jag bara kan. Kram! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..