Byxdress

FY4A0619

Tack för alla komplimanger efter lördagens event! ♥ Jag blev medveten om klädkoden typ dagen innan och fick smått panik då min garderob till största del består av jeans, jeans och åter jeans. Så ut på jakt efter något nytt, tänkte långklänning först men bestämde mig till slut för en byxdress från Zara – knallröd vilket är långt utanför min trygghetszon men det såg bättre ut än väntat och jag kände mig som en ytterst fashionabel prinsessa för en kväll. Jag kände mig dessutom galet nöjd med mitt val av skor när de andra ojade och ajade sig över sina onda fötter, mjehehe… Klackaskor (som det heter här nere i söder) ÄR ett tortyrredskap, ni som säger annat ljuuuger! 😉

Desktop10

Hur vacker denna dress än är så tror jag att det är ett sådant plagg som jag endast kommer använda en gång så om någon är intresserad av att köpa till billigare pris än i butik – maila gärna! Storleken är XS-S.

LOADING..