OLAPLEX No.3

FY4A5634

Ok, nu ska jag tipsa om världens bästa inpackning! OLAPLEX No.3. Ni vet ju att mitt hår har varit katastrof under lång tid vilket har gjort att jag fått avstå helt från kemiska behandlingar och värmeverktyg. Jag blev rekommenderad denna produkt av en vän, var skeptisk som alltid men wow, märkbar skillnad efter första användning och nu några veckor senare kändes mitt tidigare så risiga hår redo för ett frisörbesök. I helgen bokade jag tid och resultatet, det har ni nedan! 🙂

Så underbart med lite förändring äntligen, har känt mig som en grå liten mus alldeles för länge.

InstagramCapture_1e1d7843-75ae-477f-af83-12c8ec76ebf1

Mörk botten och uppljusade längder. Älskar’t! Håret tog inte stryk av blekningen alls.

För optimalt resultat av OLAPLEX hemmabehandling:

 Tvätta håret med schampo*
  Handdukstorka
 Applicera generöst med OLAPLEX i hela håret, från rötterna och ut i längderna. Kamma igenom med en gles kam så att produkten fördelas jämt.
Låt sitta i minst 10 minuter, gärna längre.
 Skölj ur, schamponera och avsluta med balsam. Detta är viktigt!

Produkterna som jag har använt tillsammans med OLAPLEX är de ni ser på bilden ovan – Paul Mitchell, strength super strong. Ni hittar allt hos devinastore och på Paul Mitchell´s och KMS sortiment är det just nu hela 50 %, tror inte att det står nånstans på hemsidan utan rabatten blir synlig först när man lägger varan i kundkorgen. Bra att veta.

Just det, OLAPLEX-inpackningen har jag använt en gång i veckan och det kommer jag att fortsätta med!

*Schampoo, Shampo, Shampoo, SCHAMPO kan vara det mest svårstavade ordet ever, får googla varje gång… ?

 1. M skriver:

  Jag har tyvärr dålig erfarenhet av Olaplex No3, och har använt den på rätt sätt, men nu efter 2 omgångar av att ha använt den så har mitt hår blivit så frissigt och super sprött som svinto, inte ens när jag bleker mitt hår hemma med blekning från ica affär så ser mitt hår ens ut såhär. så nu har jag varit tvungen att klippa bort 4 cm, och inte ens det gör att mitt hår ser friskt och normalt ut som innan.. så jag är verkligen besviken, jag är ju glad att jag inte har gjort en salongsbehandling med olaplex N01 och N02 heller, då lär det ju ha blivit ännu mer katastrofalt som L skriver…

 2. Lovisa skriver:

  Hej! Vad står kms för? Kevin murphy?

  Hälsningar Lovisa

 3. Linda skriver:

  Åh måste testa denna behandlingen!
  Nu kan du tävla om ett presentkort värt 1000:- på min blogg;)

 4. Åh vad du är vacker. Har också hört massor av bra om det, borde funka på min kalufs också. =) Att vara småbarnsmamma är inte alltid lätt 😉 Haha!

  STOR KRAM!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..