Är du illustratör?

Jag slängde ut en liten krok på instagram men det bidde inget napp så provar här också. Jag är i behov av en ny logotyp och är därför på jakt efter någon som kan grafisk design, illustrator och liknande. Maila mig (typ nuuu) så pratar vi mer! 😀

 1. Malin skriver:

  Åh nej, nu är jag säkert för sent ute, men försöker ändå! Jag är en frilansande illustratör/grafisk designer som gärna skulle hjälpa dig!

  Portfolio -> http://www.malixon.se

 2. Mikaela skriver:

  Har du redan hittat en formgivare? 🙂 annars hjälper jag gärna till 🙂

 3. Frida skriver:

  Hej! Jag är frilansande illustratör. Du kan hitta min portfolio på fridasofi.tumblr.com . Hör av dig om jag kan komma till hjälp, jobbar både digitalt och med traditionell media och är flexibel utifrån vad du vill ha. Kram!

 4. Tack Louise för tips! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..