Teneriffa 2016

Jag vill nog inte riktigt erkänna det för mig själv men bristen på aktivitet här inne talar sitt tydliga språk. Jag har kommit ifrån bloggandet och det känns… sorgligt! :'( Det har varit svårt att ro runt allt och få tid att räcka till vilket i kombination med minskat gensvar från er har tagit udden av det roliga med att uppdatera. Så är det. På instagram däremot är jag mer aktiv, snabbt och lätt passar mig ypperligt i dagsläget och jag känner att jag börjar återfå någon sorts dialog med er igen, där är ni liksom inte bara siffror och statistik och det gör allt så mycket lättare och mer lustfyllt. Ambitionen är dock att bloggen ska få fortsätta leva så jag får väl slå mig själv som Caroline Klüft gjorde innan innan hon sprang mot ribban och helt enkelt ta nya tag. Om inte annat får den bli ett ställe där jag delar med mig av mina förlossnings-uppdrag, för sådana väntas minsann i vår. 🙂 Jättekul och jag antar att det är där jag har mitt hjärta och största fokus just nu.

Hälsan som har trilskats de senaste tre åren gör det än vilket sätter käppar i hjulet mellan varven men jag håller modet uppe och kör på så gott det går. Senaste nytt är att min läkare har skickat remiss till både neurolog och reumatolog som förhoppningsvis (OM de tar emot mig) ska kunna ge fler svar på vad det är som är knas i kroppen min. Jag känner ju så tydligt av det och efter all denna tid kan jag bestämt säga att det inte bara är psykiskt.

Jag har alldeles nyligen gått ned i arbetstid och det ska bli intressant att se hur livspusslandet påverkas av det, kanske blir det ingen märkbar skillnad här inne men jag hoppas att det ska lindra vardagsstressen något så att man får mer energi över till annat. Ni andra som har tagit beslutet att jobba deltid, hur upplever ni det?

Semestern gav oss alla en välbehövlig vitamininjektion och även om jag helst hade stannat kvar på Teneriffa ett tag till så kunde jag lämna ön nöjd och helt varm i själen. Så oerhört tacksam för att vi fick göra detta tillsammans hela familjen. Ett minne för livet, verkligen. Min systemkamera som jag så envist skulle kånka med mig blev mest liggande så någon större bildbomb kommer jag tyvärr inte att kunna bjuda på som utlovat, men här kommer några bilder från när vi firade mammas 60-årsdag samt ett kort klipp som resumerar resan väldigt bra.

Tanken var först att vi skulle boka bord på någon fin restaurang men då vi är ett stort gäng med många barn kom vi fram till att ett litet surprise-party för mamma/mormor/farmor/svärmor på stranden i solnedgången vore mer passande…

FY4A5289
FY4A5199
FY4A5191

Vi alla hjälptes åt under dagen med olika uppgifter. Ett besök på Mercadona resulterade i tilltugg och dryck, blommor plockades längs vägen, glas samlade vi på oss från våra lägenheter och av hotellet fick vi låna en stor ice bucket att ha champagne och annat i. Tack Gran Oasis Resort för så fin service! Jag, syster och svägerska åkte i förväg till platsen som vi redan hade sett ut – dekorerade, tände ljus och satte på musik. Så kom efter en stund resten, mamma och de andra, gåendes mot oss längs strandkanten passande till solnedgången som färgade hela himlen rosa. Alltså, tänk er stämningen! Där var vi, på en strand långt bort, alla samlade…

Magiskt och oförglömligt! ♥

FY4A53998
FY4A55377
FY4A555314
FY4A5427
FY4A5387
FY4A55437

Min familj. ❤️

Ett filmklipp publicerat av Stina-Lee (@stinalee.se)

(För att få tyst på oss – klicka på klippet!:’D)

 1. A skriver:

  Jobbar 80% för att överleva jobbet på förskolan och att vara en bra mamma hemma… Det bästa beslut jag tagit…

 2. Bella skriver:

  Jobba deltid är det bästa jag valt att göra i hela mitt liv! Min man jobbar också deltid. Varför ska man jobba heltid om man kan klara sig på mindre? Vi har tid för vila tid för varandra och tid för att göra sånt vi tycker är kul 🙂 läs på om downshifta 🙂

 3. Eva skriver:

  Vad fina foton. Din mamma måste blivit glad. Vilket minne för henne och er. Fint gjort. Kram fina du ?

 4. Wow vilka bilder! Själv håller jag till på Gran Canaria, men Teneriffa är riktigt vackert också!

 5. Mirella skriver:

  Jättefina bilder. Blir väl så ibland att inspirationen tryter och man inte har lust med det som en gång gjorde en glad. Har precis hittat hit och hoppas att du fortsätter:)
  Mirella http://www.livetmedhund.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..