Vår nya soffa

Häromveckan fick vi inse vår kära Ektorp-hörnsoffa besegrad. Den har varit vår trotjänare i flera år och upplevt två små barns kladdiga fingrar och… mer därtill! Till slut blev det helt enkelt för mycket jobb med att försöka hålla den någorlunda fräsch, det gick an när en av oss jobbade hemifrån men det sista har det bara varit en extra utmaning i en vardag som redan är utmanande nog, typ. Dessutom var den ordentligt nedsutten, flera kuddar saknade stoppning osv så i vardagsrummet står nu en Stocksund 3½-sits, Nolhaga gråbeige. 😀 Ovant med en soffa i annan färg än vit ska erkännas men tyget på denna är helt klart mer förlåtande mot eventuellt kommande olyckor, det är lättare att städa under då den är högre och så mycket mer ljus och space det blev i rummet när vi fick bort delen som tidigare stod framför fönstret. Och önskar vi ännu en sittplats sen så tänker jag att vi kanske kan köpa till fåtöljen längre fram.

Nå, vad tycks?!

Desktop9

Soffa, IKEA | Tavla, Happywall | Lampa, House Doctor | Matta, PortofHaven.

 1. Nike skriver:

  Vi köpte också en stocksund under förra året men upplever att den inte alls hållit formen bra. Den har blivit riktigt nedsutten och klädsen sitter överallt, förutom där den ska. Hur tycker ni att er klarat sig? 🙂

 2. öz skriver:

  Det är intressant det där, för mig som kommer från en ”invandrarfamilj” så känns den soffan jätteliten. Vi brukar liksom ha 3 sådana soffor i vardagsrummet. Eller åtsminstone 3+2+1 men många har liksom mer än så. Jag antar att det är för att man vill att gästerna ska få plats när de kommer men för mig känns det också jobbigt att trängas i en soffa 🙂 Missförstå mig inte menar absolut inget elakt, tyckte bara det var kul att konstatera. 🙂 Soffan var fin och det blir nog mer praktiskt med en grå soffa än vit. Haha kommer ihåg ditt inlägg för jättelänge sen om hur du tänkte ”en vit soffa är väl bara att tvätta om den blir smutsig” men sen ångrade det lite 😀

 3. BORDET?? VARS IFRÅN? =D supersnyggt!

 4. jessica skriver:

  Så fint! Vi har fotöljen ur samma serie, älskar den o är riktigt sugen på en soffa vartefter ☺ ett tips bara, tror du har satt tyget som är på armstöden på fel sida, det veckiga ska vara utåt o de släta inåt ☺

  1. Jessica: Haha, tack för upplysningen! Du vet hur ivrig man är när får hem nya grejer.. Fort ska det gå! 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..