Tävla och vinn badleksak från BR

BR aktivitetsstång

BR har i dagarna lanserat en ny produktserie med badleksaker som har skapats med fokus på skoj och inlärning, men även på vacker design. Nu har DU möjlighet att vinna roliga ”Fishing Fun” som du kan kika mer på här, en utvecklande leksak som aktiverar alla sinnen. Allt du behöver göra för att delta är att i en kommentar motivera varför just du och ditt barn ska vinna. Tävlingen pågår till och med 25 maj. Lycka till! 🙂

I samarbete med BR.

  1. Min lilla badtokiga Tuva skulle gärna vilja vinna den här badleksaken. Eftersom vi inte har badkar blir det rätt tråkigt för henne i duschen så det här hade kanske hjälpt 🙂

  2. Hej Stina! Jag och mitt barn kan inte vinna för jag har inga egna barn MEN min brorson Sixten fyller på Lördag och han är det gulligaste som finns så jag skulle gärna vinna detta kit åt honom 🙂 Kram

  3. Mina 2 små troll älskar att bada ihop när man väl får in dom.. Att ha denna roliga aktivitets badleksak skulle vi aldrig mer behöva tjata 🙂

  4. Denice skriver:

    Min dotter skulle älska att ha något att leka med i duschen, just nu får leksakerna från hennes rum agera badleksaker och jag blir tokig på allt som ligger på tork överallt. Speciellt dem man lyckas trampa på 😉

  5. Erika skriver:

    Vi har inte kunnat skaffa ett badkar än till dottern, mkt på grund av att vi har fått prioritera andra grejer rent ekonomiskt, så därför skulle dessa leksaker i duschen vara lite plåster på såren för henne som älskar att bada!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..