Jag som brukar se fram emot att duscha gör inte det så mycket längre, här är dagens skörd av tappat hår. Gaaah! Har nu börjat äta Priorin med förhoppningen att det snabbare ska växa ut nya, starka strån. Har ni någon erfarenhet av detta kosttillskott? Jag är minst sagt skeptiskt när det kommer till piller av olika slag men just dessa har jag hört och läst så mycket gott om, vore ju fantastiskt om det funkar. En läsare vid namn Sofia efterfrågande ett utlåtande om Keune-inpackningen som jag köpte hos frisören senast. Jag kan kort och gott säga att jag är jättenöjd, utan den och mina andra produkter hade håret varit i ännu sämre skick.

Min hårrutin just nu ser ut som följer:

IMG_4171

Schampo, Joico K-Pak | Jag schamponerar håret noga och låter det sitta några minuter innan jag sköljer ur.

Inpackning, Keune Intense Hair Repair | Kramar ur och handdukstorkar innan jag applicerar rikligt med inpackning som jag låter sitta minst en kvart men gärna längre. Ihop med värme gör inpackningen maximal nytta, därför brukar jag samla upp håret i en handduk eller sätta en hätta i form av en vanlig plastpåse över det. Seriöst jag vet men vad gör man inte för att rädda sitt stackars hår. Går sedan ut ur duschen och passar på att göra annat.

Balsam, Joico K-Pak | Tillbaka i duschen sköljer jag ur, kramar ur så mycket vatten jag kan och avslutar med balsam som masseras in även i hårbotten. Viktigt att det görs i denna ordning, ni vet det säkert redan men schampo öppnar fjällskiktet på hårstråna och balsam sluter det. Däremellan ska den vårdande inpackningen göras.

 K-Pak Liquid Reconstructor | En återuppbyggande leave-in som ger skydd och elasticitet åt skört hår. Jag sprayar lite i handdukstorkade längder och jobbar sedan in produkten med händerna. Låter det oftast självtorka men i bland fönar jag lite lätt. Resultatet är ett glänsande hår fyllt av nytt liv. Totalt förälskad i denna!

Detta gör jag var tredje/fjärde dag.

Tänk på att använda produkter som är anpassade efter din hårbotten och hårtyp. Har du torrt och skadat hår kan jag varmt rekommendera alla produkter ovan!

Keune säljs hos min frisör på Bunkeflo Hair & Beauty Center (för er som bor i området) och K-Pak hittar ni här.

Vad gäller Priorin så lovar jag att återkomma med rapport! 🙂

 1. Marie skriver:

  Jag tappar mycket mer hår än så när jag duschar. Efter två graviditeter är inte heller mitt hår sig likt. Det har fått gå igenom stora kroppsliga förändringar och det tar tid innan det gamla håret bytts ut till nytt fräscht, starkt hår igen. Jag är utbildad frisör (jobbar inte längre) och jag säger att det inte finns mycket att göra än att sköta sitt hår så som du gör, undvika yttre påverkan (värmeverktyg, färg/blekning osv.) sova mycket, undvika stress och äta allsidig kost. Kan kännas hopplöst nu, men ditt hår kommer repa sig och bli bättre med tiden, men det tar tid. Hår växer sakta.

 2. bea skriver:

  Då får jag som en annan frissa tipsa om dessa mirakel produkter också! 🙂 Ja dom funkar!
  Håret blir inte en halvmeter på en vecka, men långsiktigt får man ett fylligare och längre hår.Man känner dock skillnaden direkt! Speciellt om du har extra tunt fesslit hår gör det susen!
  Hoppas ditt hår rättar sig snart igen stina 🙂

  http://www.session.nu/2014/04/plumping-line-nyhet-fran-kevin-murphy/

  http://kevinmurphy.com.au/product/plumping-wash/

 3. C skriver:

  Hej Stina! Är det inte dags för en bikt snart? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..