För ett par veckor sedan blev de mina, ett par svart-vita Nike Air Max Thea. Snygga, underbart sköna MEN små i storlek så tänk på att gå upp ett nr om ni ska beställa från nätet. Skor in, skor ut – någon som vill fynda ett par Air Max 90 i storlek 36.5, svart-vit-gråa, jättefina?! Maila gärna isåfall! 😀

  1. Hej igen Stina. Jag har svarat på ditt mail och skickat ett till men får inget svar. Tänkte om dem ej kommit fram till dig? Eller så har du kanske inte hunnit kolla mailen 🙂

  2. Nicole skriver:

    Jag är också intresserad av skorna, men kan från mobilen inte hitta din mailadress :O Kram/Nicole

  3. Hejsan jag är intresserad av skorna. Jag har mailat under kontakt men vet ej om det var rätt då jag ej hittar någon mailadress till dig 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..