Fredagsfin

Rosetter är ett väldigt enkelt sätt att piffa till en vanlig hästsvans, knut eller fläta. Lika fint till vardags som till fest. Här har jag satt upp överhåret i en tofs och sedan fäst en klämma med tygrosett på, finns just nu på H&M i 2-pack för 29:50 kr.

IMG_1278

Och där har vi en rosa toasits också, haha. Jag bjur på den! Lille C har inte längre någon blöja om dagarna och jag blir så full i skratt, nya grejen är nämligen att ropa ”färdigkissad” när han är klar precis som syrran har gjort sedan han föddes. Det är bara det att han inte kan uttala det riktigt, i stället blir det – maaammaaa… FÄRDIGPISSAD!! Betydelsen är ju i och för sig densamma… 😉 Trevlig helg på er!

  1. Känner att jag måste skriva av mig lite grann. Det känns som att jag har förstört mitt liv nu när jag har slösat upp allt mitt fondkapital på bara något år. Anledningen till det är för att jag inte fick CSN för att jag låg efter med poängen. Så skolan halkade som sagt lite efter. Jag tar nu kandidatexamen två år senare istället, studiemedel från CSN lär jag inte få förrän om två månader, annars förhoppningsvis till nästsista terminen. Mitt fondkapital ligger nu på under tusen kronor, det låg på åtminstone 75 000 för ett år sedan. Jag har använt pengarna till att betala räkningar, hyra med mera då jag inte kunde få CSN en viss tid. Mina föräldrar vet inte om detta. Det var så klart enkelt att ”slösa” bort dessa pengar, frågan är hur jag ska göra för att spara ihop en buffert till min första bostad som jag egentligen hade tänkt köpa om ett år. Jag känner mig så dum i huvudet, känns som att alla dessa 25 åren måste gås igenom igen för att jag ska kunna få ihop pengar till en bostad om något år. Är det någon som har varit lika trög som jag och inte tänkt tillräckligt smart när det gäller ekonomin? Hur ska jag gå tillväga? Mamma och pappa vet inte om vad jag har gjort med fonderna. De har dock hjälpt till ekonomiskt det hår halvåret så att jag kan betala mina räkningar. Bara på ett halvår är jag dem skyldiga 20 000kr, är dem evigt tacksamma för det.

  2. ISA skriver:

    jättebra tips faktiskt, allt blir lite finare 🙂

  3. Hanna skriver:

    Det är så fint med rosetter!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..