By Terrys Hyaluronic Hydra Powder och Mega Volume Miss Manga Punky

by-terry-hyaluronic-hydra-powder

Har någon av er testat det omtalade pudret som sägs vara ”världens bästa”? Jag går överlag inte på reklam som jag ser på nätet (vill jag tro) men just skönhetsprodukter, i synnerhet smink där man ser resultatet direkt, är jag jädrigt svag för. Ser jag fina bilder där någon snygg tjej typ Linda Hallberg testar en ny foundation eller en grym ögonbrynspenna eller ett fräscht rouge händer det ibland att jag faller som en fura. 😛 För att återgå till By Terrys Hyaluronic hydra powder är produkten intressant för mig då jag alltid använder transparent löspuder för att fixera basen. Jag använder MUS loose powder milk sedan ett par år tillbaka, är helnöjd men i den ständiga jaken på bättre som man ju ändå är undrar jag om inte By Terrys är snäppet vassare. Vad säger ni som testat, håller produkten vad den lovar? Bilden är lånad från Caisa på Damernas Värld.

På tal om smink så testade jag mammas ”Miss Manga Punky” när hon var här. Jag är inte särskilt kräsen när det kommer till mascaror, tycker ärligt talat att de flesta ger snarlika resultat, men så här blev det i alla fall med denna efter bara en applicering. Mascaran gav bra med volym, inget snack om saken. Mina ganska långa men raka fransar fick en fin böj som höll hela dagen. Fler lager och jag kanske ser ut som Twiggy sen… 😉 Plus för borsten!

IMG_1148

IMG_1127-001

Vilken är din favorit-mascara genom tiderna?

  1. Sandra skriver:

    Maybelline colossal volum express (den tjocka gula), vattenlöslig 🙂 Har använt den i måååånga år nu 🙂
    Mina fransar står verkligen rakt ut så använder alltid fransböjare för att kunan applicera mascara bra, annars blir fransarna så tjocka i försöket att böja upp dom 🙂

  2. Min favvo är Maybelline’s volum”express colossal mascara, den där gula 🙂

  3. Malin skriver:

    Benefits mascara they’re real och Elisabeth motts It’s so big mascara älskar jag på mina tunna och korta fransar, sjukt bra!

  4. Max Factor 2000 calories 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..