Omelett med bladspenat och plommontomater

I morse blev det omelett till frukost, uppskattat av både stora och små. Min 2-åring älskar denna och det gör mig väldigt glad, känns som en bra start på dagen med ägg, spenat och tomat.

IMG_1090

IMG_1106

Sätt plattan på låg värme. Vispa fem ägg (räcker till tre personer) tillsammans med en skvätt grädde och lite salt och svartpeppar. Häll i oljad panna. Dela babyplommontomaterna och tvätta bladspenaten, strö över. Omeletten är klar när den har stelnat på ovansidan, man vändsteker alltså inte. Super(ome)lätt! 😛

  1. Tessy skriver:

    Du måste prova äggmuffins!
    som en vanlig omelett men i muffinsformar så dom blir delikata små äggiga muffins ^^ supergott att klicka i lite smaksatt philadelphia i mitten också så det liksom blir helt krämigt och mumsigt
    Dante älskar dom men vägrar vanlig omelett, trots exakt likadana ingredienser haha ^^

  2. Linnéa skriver:

    Åh, tack för tipset!

  3. Såg väldigt enkelt och gott ut!

  4. mums vad gott det ser ut.
    Förresten, är det bara jag som upplever bloggen som svår att skrolla i? Den skenar iväg och vid minsta rörelse så är den antingen på botten eller längst upp, kan liksom inte centrera till kommentatorsfältet så lätt.

    Hur som helst, ha en bra dag fina.

  5. Vendela skriver:

    Nomnomnom! Åt omelett igår med kallrökt lax och ruccola, enkelt, gott, mättande, nyttigt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..