Elastic heart

Wow.

 1. Valona skriver:

  Kan inte sluta lyssna på den låten. Det är så många som inte gillar den, eller videon rättare sagt pga den sexuella ”laddningen” mellan Maddie och Shia då hon bara är ett barn. Jag vet inte vad de är för tokar, jag tycker att videon är underbar. Blir rörd.

  Ha en trevlig helg!

 2. Emmy: Visst är den?! 🙂

  a: Jag känner likadant, och ju mer man lyssnar och tittar på den desto mer berörd blir man. Små detaljer i dans och uttryck, tillsammans med testen, gör det så starkt. Jag får tårar i ögonen.

  Amanda: Haha, publicerade precis ett inlägg med en liten pik till alla som aldrig kommenterar. Det gäller inte dig. Tack för att du skrev och vad roligt att du fortfarande kikar in ibland. Stor kram!

 3. Amanda skriver:

  Så bra är den! Och en stor kram till dig Stina. Har läst din blogg i flera flera år nu och minns fortfarande den tiden då du hade ditt mörkare hår och luggen (som även jag klippte pga dig). Det har hänt så mycket under åren men du har ändå lyckats så himla fint med allt. Är fortfarande så inspirerad av dig! Ha det fint. Kramar Amanda.

 4. a skriver:

  jag är oerhört tacksam du la ut denna idag, och att jag tittade. har aldrig någonsin blivit så påverkad o berörd, inte på detta sätt o på så många nivåer!
  <3

 5. Emmy skriver:

  Såå bra! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..