Sjuk under pågående penicillinkur

Är det normalt att bli sjuk under pågående penicillinkur? Sista dagen i dag och jag har blivit asförkyld. Att man är mer mottaglig för nya infektioner när antibiotikan har tagit död på både onda och goda bakterier låter inte helt ologiskt i och för sig men ORKA, som ungdomarna säger. På tal om penicillin så har jag tvingats lära mig att svälja tabletter igen, har ju så svårt för det och i synnerhet när jag har halsfluss. Läkaren skrev ut 500 mg i stället för 1000 mg och tillsammans med de där glatta överdragen som smakar citrus gick det fint och nu klarar jag mig utan. Medcoat tror jag att produkten heter, genialisk uppfinning. Tips!

bild (21)

I sann nostalgi-anda åkte vi till Överby i mellandagarna. Det fina halsbandet fick jag av B i julklapp.

 1. JennyS skriver:

  Medcoat var ju ett jättebra tips! När jag var gravid åt jag några folsyratabletter som var så sträva och stora att jag nästan kräktes varje gång jag försökte få ner dem :-/ Nu vet jag vad som ska inhandlas nästa gång jag stöter på såna tabletter! Tack =)

 2. Helena skriver:

  Men hallå! Överby är ju dit jag åker cirka hundra gånger varje månad för att shoppa! Bor i Vänersborg och ska till sommaren (förhoppningsvis!) föda min första på näl där din syster födde när du var med, om jag inte minns fel? Hade jag inte legat hemma i gravidillamående som vägrar släppa hade jag kanske sprungit på dig där på Etage 🙂

 3. Linn skriver:

  Tråkigt att bli sjuk! Ser ut att vara ett fint halsband! Kan du inte lägga upp en bättre bild på det? 🙂

 4. E. skriver:

  Alla som äter antibiotika blir förkylda. 😉 Ett tips är Esberitox. Skit bra!!!

 5. Emma skriver:

  Samma här! Äter penicillin för en inflammation i samband med en visdomstand, och efter några dagar blev jag TOKFÖRKYLD. Känns så himla otippat! Krya på dig 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..