Atelier

bild (30)

Vi är på jakt efter en schysst tv-bänk och har båda fastnat för denna från ILVA. I dag var vi där och kikade på den live och nog var den fin, om än något mindre samt ljusare i färgen än vad jag trodde. Köpa eller inte? Jag får nog suga på den karamellen.

bild (28)

M och jag i våra nya mössor som vi fick av tomten. 😛

 1. Maria: Är inte säker men gissar på TGR.. 🙂

 2. maria skriver:

  Åh vaaa är mössorna ifrån??

 3. Isabel: Åh jag är också den som stör ihjäl mig på sånt, även om jag nog är mer förlåtande nu för tiden och vågar tänka lite outside the box när det gäller inredning, allt måste inte matcha på det där uppenbara sättet men… olika träslag i samma rum alltså, mjaaaaaa!! 😛 Och ja, tvbänk är svårt, har letat länge men inte hittat någon som faller mig i smaken mer än vad denna gör..

 4. Isabel skriver:

  Åh, vad fin den var! Såg din fråga till Emma, jag skulle störa ihjäl mig på två olika träslag i ett och samma rum. Men kanske går att betsa? eller luta av det bord du redan har? Oavsett var det en rolig och unik tvbänk, köp den och testa dig fram 🙂 tvbänk tycker jag iaf är det svåraste att köpa!

 5. Emma: Att köpa två är inget alternativ, det blir på tok för dyrt, men bra idé med betsningen om man nu vågar sig på det.. 🙂 Fast snyggast är den kanske precis som den är, det jag funderar på är om det kommer att funka ihop med vårt tv-bord som ju är mörkare, om det är något som man kommer att störa sig på.. Vad tror du?

  Annster: Visst är den?! 🙂

  Sandra: Det kommer! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..