Aura

IMG_9931

IMG_9950

M är alldeles för sjuk för att vara på förskolan men tydligen tillräckligt frisk för att bli uttråkad vilket gör detta till en perfekt dag för hemmafix och julstök. Granen har fyllts med ännu mera pynt och så har vi hjälpts åt att hänga upp den fina lampetten från Stelton som kom med bud i förmiddags. Aura är en kombinerad spegel och ljusstake som utnyttjar ljusets reflektion för att lysa upp rummet. Gör sig antagligen bäst med stearinljus men värmeljus duger gott tills jag hunnit köpa nya (snodde ett från adventsstaken till bilden ovan hehe). Hur som helst, mysigt blev det! Hemtrevnadskänslan ökade rejält och det ska bli väldigt spännande att höra vad B säger sen…

I samarbete med Stelton.

 1. julia skriver:

  Vad fint ni har det hemma, och vilken fantastisk matta, var har ni köpt den?

 2. maja skriver:

  Hänger kanske me dåligt men har ni bytt lgh?

 3. Nicole skriver:

  Mysig liten gran!

 4. Hanna skriver:

  Jag vill också ta fram julranen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..