Love chemistry

IMG_2672

Nagellacksmärket Formula X är inte så stort i Sverige ännu men säljs hos Sephora sedan en tid tillbaka. Personligen tycker jag att de flagnar snabbt men då jag är en otålig människa med konstant tidsbrist skippar jag oftast under- och överlack vilket antagligen är en bidragande faktor till att det håller sämre. Det finns massor med tips och trix för en hållbar manikyr men sedan tror ju jag att det är väldigt olika från person till person hur bra lack sitter på just deras naglar, för vissa räcker ett lager och that’s it. Hur som helst, flaskorna är snygga och så har de mängder av vackra nyanser och coola effekter. Detta guldskimrande med rosa inslag blir perfekt till jul och nyår!

Hur ser proceduren ut när ni målar naglarna?

 1. Johanna skriver:

  Vart har du köpt den fina ljusslingan? Vill också ha 😀

 2. Jossi skriver:

  Jag har alltid varit en av de som trott att under- och överlack bara är något som producenten hittat på för att de ska tjäna mer pengar, och att det går lika bra utan. Men efter jag fick ett kit med både under- och överlack i födelsedagspresent i somras så har jag heeelt ändrat inställning – det blir en helt annan finish och hållfasthet när jag målar naglarna ”från grunden”. Ett hett tips är också att se till att naglarna är helt rena från t.ex. handkräm och nagelbandsolja innan en börjar måla också, då fäster det bättre.

 3. Jag kör med underlack, vet ej märke, nagellack, samt överlack. Antingen transparant från HM el ett matt, minns ej märke 🙂 jag har märkt en klar förbättring på själv naglar sen jag började använda underlack. De är mycket starkare! Sen har jag fått höra av min kompis som är nagelterapeut (el vad det heter) att man ska fila naglarna istället för att klippa med nagelsax, därför att då förebygger man att naglarna inte går sönder lika lätt el att man får ”jack” i de. Hoppas du förstår vad jag menar, haha 🙂 Kram

 4. Malin skriver:

  Jag brukar alltid använda underlack för att inte missfärga nageln. Sen har jag olika många lager av ett nagellack beroende på hur det är, och överlack använder jag oftast om jag har tid, eller kanske lägger på ett lager dagen efter ifall jag inte har tid att sitta en hel kväll och fixa med nagellack 🙂

 5. Förut var jag duktig med överlack å grejer så det satt bra å länge men sen när man fått barn så har det inte riktigt prioriterats på sätt haha orkar liksom inte hålla efter naglarna på Samma sätt så går oftast utan nagellack…men ibland så blir de:) har kört på isadoras gellack vilket är skonsamt å bra, kan rekommendera de:)
  annasvarld.vimedbarn.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..