India map bordsunderlägg

bild

Jag tokgillar vårt köksbord i återvunnet trä men så vidare praktiskt när man har småbarn är det faktiskt inte. Jag tänker då främst på att det spills en del, vatten är väl okej men mjölk/juice/saft och mat vill man inte gärna ha i springorna. Vi har en praktisk vaxduk men vad är grejen med att ha ett så vackert bord om det inte får synas?! Och orka lägga på och ta av vid varje måltid… Nej, vaxduk är toppen och den vi har kommer absolut att användas när tillfället kräver men annars så har vi dessa snygga bordstabletterna som skyddar åtminstone lite. Bra att ha som underlägg när barnen ritar, och så får vi alla lite nyttig geografikunskap med på köpet. =) Köpta på Indiska.

  1. Köp genomskinlig duk på maxi, dekorera som behagar under med kartor eller annat o allt klarar sig. Bästa uppfinningen!

  2. det går ju alltid lägga på en glasskiva så får man fortfarande behålla det fina bordet samtidigt som det är smidigt att torka av:-)

  3. Snyggt bord! Tror det ska finnas genomskinliga vaxdukar annars, kanske inte lika charmigt som utan men då syns åtminstone bordet 🙂

  4. Marie skriver:

    Kul med lite bilder från erat hem 🙂 Väldigt fint bord, verkligen gediget. Vi har ett vanligt litet ekbord köpt på blocket, funkar när det bara är vi och bebben men med gäster blir det väldigt trångt med allas tallrikar, haha. LIten lägenhet = litet kök = litet bord 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..