The incredible face mask

Det är söndag och mamman låser i sig på toaletten för lite mini-spa. 😉 Jag har skrivit om denna ansiktsmasken tidigare men gör det igen då jag tycker att det är en trevlig produkt om man är i behov av en snabb uppfräschning av hyn, eller som nu när vinterkylan kommer då det är viktigt att rengöra hyn på djupet för att göra den mer mottaglig för efterföljande produkter, så som den viktiga fuktcremen till exempel. Antar att det inte bara är min hy som blir torr så här års? Jag upplever verkligen att mitt ansikte tillgodogör sig mina andra produkter på ett helt annat sätt efter att jag gjort denna mask och det är klart, då sitter det ju inte en massa överflödig talg, död hud och annat krafs i vägen. Även sminket blir bättre, lite som att man får en ny canvas att måla på.

IMG_8676

Det finns lite olika paket att välja mellan men mitt ovan består av tolv masker + pensel och hudvårdsguide.

IMG_9090

Applicera ett ganska tjockt lager på rengjort men torrt ansikte. Undvik området kring ögon, mun och hårfäste. Låt masken stelna ordentligt under ca 30-40 minuter, grimasera lite grann för att få tag i en flik och dra sedan försiktigt av.

IMG_9147

Ja, det känns en del! Men masken får verkligen med sig mycket skit, och även en del småhår. Hehe. 😛

IMG_9181

Jag har inga större problem med finnar så på det planet kan jag inte riktigt säga vad masken gör men att ansiktet lämnas mjukt, fräscht och med färre pormaskar kan jag definitivt skriva under på!

Vill du testa The Incredible Face Mask? Med koden stina30 får du just nu 30% rabatt på ditt köp. ♥ 
Ni hittar den här —–>länk

I samarbete med May Beauty.

 1. Nicole skriver:

  Du är så fin Stina 🙂

 2. Cecilia skriver:

  Masken innehåller: Trietanolamin, Triethanolamine – Finns det en del information om om man söker på nätet!
  Jag läser miljövetenskap (är rätt intresserad av ekotoxikologi), har även haft föreläsningar i Epidemologi och hur olika ämnen påverkar miljön och olika organismer.

  Ett tips är att inte tro på utlovade underverk från produkter med ett tveksamt innehåll! Tänk på alla okända risker och påverkan på lång sikt.

  Jag änvänder ricinolja (drar ut smuts), som jag applicerar i ansiktet och har på kanske 15-20 min. Sen tar jag lite mer ricinolja och blandar i handen med vanlig bikarbonat (fungerar som en peeling) och tvättar av.
  Det är ett billigt och enkelt tips som jag använder mig av för att göra en djuprengöring, då och då 🙂

  Jag vill bara påminna om enklare produkter utan en massa kemiska tillsatser som kan ge ett liknande resultat 🙂

 3. Jag gjorde den för andra gången i maj och min hy blev helt förstörd efteråt och det än idag 🙁

 4. Annster skriver:

  Hört så mycket bra om denna mask.
  Måste testa! Så många kan inte ha fel 🙂

 5. Jessica skriver:

  Hur länge gäller rabattkoden? Snälla svara!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..