Återanvändning

Vi köpte nytt köksbord för några månader sedan, dock blev pinnstolarna som hörde till det gamla bordet alldeles för låga och speciellt för M och C. Vi har kikat lite efter barnstolar, ni vet sådana som ser ut som vuxenstolar men som är lämpade för barn, men avvaktat. I går kom vi på den briljanta idén att såga av benen på våra jättehöga barstolar (som inte längre används). Spånet flög hejvilt när B frenetiskt stod och sågade med vår lilla minihandsåg från IKEA, haha, men se det gick och nu har barnen varsin skitfin stol från ”Miljögården”!

IMG_9497

 Ser ni benen till höger? 😛

 1. Hanna skriver:

  Vad bra det blev!

 2. Annster skriver:

  Blev riktigt bra 🙂

 3. Sofia L skriver:

  Vem vann Vanish-tävlingen? 🙂

 4. Supersmart att använda barstolarna! Och stolar som blir för låga känner jag igen. Våra blev lagom höga igen genom att jag helt enkelt lade dynor av lite tjockare storlek på dem… Funkar jättebra.

 5. Linda skriver:

  Blev ju skitsnyggt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..