Hur tvätta vit soffklädsel? Vanish!

IMG_5057

En fråga som jag har fått många gånger genom åren är hur vi, trots småbarn och husdjur, lyckas hålla vår vita tygsoffa så vit. Eh alltså, nu är den ju inte alltid så vit, faktiskt rätt sällan… 😉 Men nu för tiden när jag väl tar tjuren vid hornen och tvättar den går fläckarna åtminstone alltid bort! Svaret är Vanish! 90 grader, tvättmedel och Vanish Oxi Action i både förtvätt och huvudtvätt plus lite Vanish direkt i trumman = vit soffklädsel som ny! Funkar toppen på kläder också, tillsätter alltid lite grann i varje tvätt.

Vad är ditt bästa tvättips mot svåra fläckar? Svara på frågan och ha chansen att vinna ett Vanish-kit innehållandes Powder Pink, Powder White, Powergel, Power Hygiene samt Pre-treat. Tävlingen pågår t.o.m 7 november. Lycka till!

IMG_9080

Om du inte vill tävla men ändå är nyfiken på att testa Vanish produkter kan du beställa gratis samples på deras facebooksida, här.

I samarbete med Vanish.

 1. Jag är med och tävlar =)

  1. Svar på frågan: oj funderar riktigt noga så är det bästa så fort jag ser att min son fått fläck på kläderna som blåbär telexempel så tar jag alltid bort kläderna så fort jag kan för att behandla, Vanish Oxi Action är det bästa för mig att ha i hemmet för fläckar men gnugga inte innan ni lägger in i tvätt maskinen för då blir fläcken större. Men att hinna med all tvätt är inte lätt då man är ensamstående men nog blir de springa till tvättstuga 2 gånger i veckan =)

  2. Delat i min blogg: http://www.nattstad.se/Emnitus/vanish-16106136

  Nu håller jag tummarna här hemma.

 2. Anna skriver:

  Vanish är så him la dåligt. !! Har man en dag gammal fläck finkar det inte

 3. Nea H skriver:

  Melodi: tre små gummor.

  Obs, texten måste sjungas. Högt! 😉

  :/Tre små grisar skulle gå en gång,
  till lekparken uti staden :/
  Vi ska ha roligt sa grisarna de små,
  ”Det kommer bli smutsigt” – så svara mamma då.
  Ni kommer kladda ner med sand, och plaska i en pöl, och halka i gräset på en huuuundbajs.

  :/Tre små grisar kommer hem igen,
  från lekparken uti staden:/
  ”Titta va sandigt” – så sade storgrisen.
  ”Kolla va kladdigt” – sa mellangrisen då.
  Och lillgrisen hen log, å vände sig där hen stod,
  och visa mamma bajset utmed beeeeenet.

  :/Tre små grisar hoppa i ett bad.
  i badkaret uti hemmet:/
  Mamma hon fyllde handfatet med vatten.
  Pappa han hämtade Vanishbuuurken.
  De gnugga lite grann, och tvätta i maskin.
  Å sen var plaggen rena liksom baaaarnen.

  🙂 🙂 🙂

 4. Catrin skriver:

  Ett tips som har räddat många plagg år mig då min dotter fått burk-barnmat (som alltid är orange!?!?) på sina kläder är att först tvätta i tvättmaskin och sedan hänga ut i solen. Trodde inte det va sant när jag prövade och ALLA fläckar försvann! Hade en hel hög med kläder som jag tänkt slänga efter att jag gett upp hoppet om att få dom rena igen. Och det bästa av allt är att det funkar att hänga i solen även vintertid! Sen är ju tipset även ekonomiskt och miljövänligt 😉
  Kram Catrin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..