Kökshylla

IMG_6185

IMG_6222

Så kom hyllan i köket äntligen upp! Tanken var först att köpa fyra separata konsoler men så hittade jag dessa ”tvillingkonsoler” på Bauhaus vilket gjorde uppsättningen mycket smidigare (men ändå inte helt lätt, gaaah!). Som vanligt när något nytt kommer upp förundras jag över hur tomt och tråkigt det måste ha varit innan, för oj sicket lyft för köket! Nu återstår bara det roliga, nämligen att fylla hyllplanen med fina saker. Glasburkar och något grönt är givet, men vad mer…  🙂

  1. ISA skriver:

    tänk att något så litet kan bli så fint :))

  2. Jenny skriver:

    Vad fint det blev 🙂

  3. Sanna skriver:

    Stina! Vad får man inte missa om man åker till Malmö över dagen? Har du några roliga tips?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..