Rodial dragon’s blood hyaluronic mask

Ni var många som läste och uppskattade inlägget om min hudvårdsrutin med Dermalogica. Jag använder fortfarande samma produkter men har nu utökat med två nya från ett annat märke närmare bestämt Rodial. Det var efter att ha läst ett inlägg av Carolina Gynning där hon bedyrade sin kärlek till Rodial som jag fick upp ögonen för deras röda serie ”dragon’s blood, som faktiskt inte är lika läskig som den låter. Drakblod heter nämligen det extrakt som utvinns från sangre de drago (drakblodsträdet) vilket verkar skyddande och lugnande på stressad och känslig hud. Förutom drakblod innehåller produkterna även återfuktande hyaluronsyra som bekämpar och reducerar fina linjer samt gransil som absorberar överflödig olja och jämnar ut hudtonen.

IMG_3240

Jag har testat två produkter ur serien – Rodial dragon’s blood hyaluronic night cream samt Rodial dragon’s blood hyaluronic mask och kan nu gott förstå varför kändisarna (Carolina Gynning, Eva Longoria, Gisele Bundchen, Uma Thurman med flera) är trogna användare av dessa dyrgripar. De gör synbar skillnad, från dag ett! Produkterna är inte billiga men om ni bestämmer er för att köpa någon av dem så kan jag med handen på hjärtat rekommendera fuktmasken (Rodial dragon’s blood hyaluronic mask) i första hand, den är verkligen underbar! Ett par gånger i veckan låter jag den sitta över natten, när jag sedan vaknar på morgonen är huden återfuktad och full av lyster, alla torrhetslinjer i pannan är borta och ansiktet känns, ja, plumpat! Som om jag fått fler timmars sömn än vad jag egentligen har. 😉 Oerhört tacksamt för denna annars så glåmiga småbarnsmamma!

Dragon’s blood-serien och resten av Rodials succéprodukter hittar ni på visageonline.se.

  1. My skriver:

    Är detta ett sponsrat inlägg?

  2. Jag är på jakt efter en fuktmask. Tack för tipset. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..