Vinn en CeraWand

I samarbete med Devinastore.se kickar jag nu igång en tävling där ni har chansen att vinna min favoritlocktång CeraWand 19-32 mm.
För att vara med och tävla, motivera i kommentarsfältet varför just DU ska vinna!

Så här kan det se ut när jag lockar mitt hår med CeraWand. 🙂

Vinnaren presenteras på söndag. Glöm inte att bifoga din mailadress och lycka till!

Devinastore på facebook, gilla gärna! <3

 1. Maria skriver:

  Åh jag skulle bli så himla glad om jag fick vinna! jag har ett hår utan dess like, otroligt tjockt och ”stort” speciellt nu i sommarvärmen. Skulle vara otroligt skönt att få lite styrsel på det med dessa fina lockar.

 2. Höstens mode kommer bli 60-talsinspirerad och jag slipper gärna att locka håret med en plattång. En locktång med dem omkretsen ger precis dem fylliga 60-tals lockarna som är helt rätt för säsongen!

 3. Den skulle jag verkligen vilja vinna,
  mitt hår är i stort behov av att snyggas till.
  Med bra prylar sliter man inte så mycket på håret,
  och mitt hår tål inte mer slitage nu.
  Det är slitet och tunt och har allmänt dålig kvalitet,
  har börjat äta B-vitaminer och hoppas det hjälper, men behöver också ”snälla hårprylar” som inte skadar.

 4. Hej!
  Är gärna med i denna härlig tävling.

  Åh tänk om just jag fick turen att vinna denna underbara vinst. Lyckan skulle vara total och jag en strålande glad kvinna bli.

  Med vänlig hälsning Julianna Fredriksson
  julianna@breband2.com

 5. jag är med!
  jag skulle vilja vinna för jag drömmer verkligen att få till dom där perfekta lockarna, jag som har ganska tjockt och långt hår gör att lockarna inte håller sig så där lockiga och fina, resten av dagen.
  darför skulle denna passa mig perfekt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..