Hej mitt i matchen!

IMG_3265

Sprang förbi ICA precis innan stängning bara för att ha något gott till fotbollen. Bruschetta, brieost och vindruvor fick det bli. Mums! Och så Risentas bovetegröt. Hur den smakar återstår att se i morgon bitti men hur som helst bra med ett glutenfritt frukostalternativ.

Så, vem vinner matchen nu då? 🙂

 1. Eva skriver:

  Å, bovetegröt är så gott! Jag var tvungen att köpa nya flingor efter att jag såg att du köpt! Jag gillar den verkligen!

 2. Eva skriver:

  Å, bovetegröt är så gott! Jag var tvungen att köpa nya flingor efter att jag såg att du köpt! Jag gillar den verkligen!

 3. Sara skriver:

  Jag brukar blanda i frysta blåbär i gröten. Det förbättrar smaken mycket.

 4. Linda skriver:

  Kan hålla med Sofie om bismaken på bovete, himla tråkigt tyvärr eftersom de är en användbar råvara för glutenintoleranta.
  Mitt tips! Blanda häften vatten och hälften äpplejuice i grötblandningen. Jag brukar också blanda i kanel och liiite kardemumma i själva grötsmeten, så tycker jag att det avtar lite, själva ”bovetesmaken”.
  Hoppas du gillar det! Det mättar och är en bra frukost 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..