Dags att plocka fram mobilväskorna

Förutom att jag blir sugen på lugg när sommaren kommer droppar det alltid in mail om mobilväskor. JA, jag har väskor kvar. 🙂 100 kr/styck och modellerna ser ni nedan. Maila vid intresse!

Bär din iPhone runt halsen i denna boheminspirerade väska som tack vare sin stilrena design passar lika bra på kille som på tjej. Halsbandet passar tidigare iPhone-modeller och de flesta mobiltelefoner av mindre storlek. Ett 86 cm långt avtagbart läderhalsband medföljer.

På våren, sommaren och när vi reser är vi många som vill ha en smidig liten väska som rymmer det absolut viktigaste – pass, kontokort, kontanter och mobiltelefon, kanske läppglans och puderdosa. Större än en iPhoneväska men mindre än de typiska axelremsväskorna! Snygg att ha både runt hals och över axel, på kille som tjej. Praktisk ficka på baksidan passande för kontokort och liknande. Jag vill dock göra er uppmärksamma på att sömmen hade kunnat vara bättre på dessa och tyvärr har både min och min systers börjat gå upp lite på sidorna efter användning, inget problem enligt mig personligen då baksidan sällan syns och då jag ändå föredrar den större fickan för alla mina saker, men självklart tråkigt för den som köper och förväntar sig god kvalitet. Nu kontrollerar jag alla sömmar innan sändning för att åtminstone minimera risken för att detta ska hända. Riktigt snygg väska, den tanfärgade är min favorit! Finns även i svart.

Fjäderhängena är tyvärr slutsålda! Som sagt, bara maila (se ”kontakt” högst upp till höger) om ni är intresserade.

Dags att gå tillbaka till jobbet nu, kram så länge! <3

  1. Andrea skriver:

    Gör du dom själv eller du köper dom ??hoppas du svara behöver väldigt en sån liten väska nu när man ska resa bort skulle passa så bra ha en sån 😉

  2. Andrea skriver:

    Ha du kvar beige ??:)

  3. Andrea skriver:

    Hejsan har du kvar sån mobil väska himla fina skulle behöva ha en om du ha kvar ??

  4. passar mobilväskan till iphone 5? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..