Personlig fotovägg utan ramar

Tyckte att det var lite tomt på en vägg i barnens rum och jag som älskar fotoväggar – men samtidigt är urdålig på att få upp ramar på ett snyggt sätt – undrar varför inte tanken har slagit mig tidigare. Det må vara lite ”crime investigation” över det hela men äh, riktigt fint tycker jag, och barnvänligt! Med häftmassa (eller kladd som vi kallade det i Vara på min tid) kan ungarna göra sin egen vägg med favoritfoton på familj, släkt och vänner. Personligt, lätt att komponera om och byta ut till nya foton och framför allt, man slipper alla tråkiga borrhål.

IMG_0094

Ser ni fotoväggen? Den tog oss ca fem minuter att göra, tänkte bara testa lite snabbt med gamla bilder vi hade hemma för att sedan ”göra om och göra bättre” men det blev så bra att det fick sitta. Nu vill jag framkalla nya bilder och bygga ut väggen ytterligare, faktiskt ett väldigt enkelt och billigt sätt att förändra och skapa ett personligt hem. På garderobsdörren hänger just nu klänningen som Mayia bar på hennes allra första nyårsafton, finaste.

IMG_0117

Charlie har en given plats, hihi. Tänk att han har varit med oss i tio år nu, helt otroligt.

  1. Washitejp är en hit annars! 🙂 Det kör jag med i olika mönster.

  2. I Karlstad säger vi kludd 😀

  3. Mli skriver:

    Victoria – var i Norrland säger man apsnor? Jag är från norraste norr (nästan iaf, från Boden) och vi kallade det kludd!

  4. Och här i Norrland säger vi apsnor 😉

  5. Anna skriver:

    Om man först sätter en bit tejp både på väggen och på fotot där häftmassan ska vara så slipper man de fula fläckar som det annars kan bli av häftmassan!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..