Fly fly tiny butterfly

IMG_6781

IMG_6854

IMG_6808

Inget för den insektsrädda kanske men jag (och Mayia som har det i sin säng) älskar det – Garbo & friends bäddset med fjärilar och sländor. Perfektion. Mjukt och skönt och färgerna är underbara. Fjärilarna går i ljusblått, ljusgrönt, mossgrönt, gult, lavendel… ah… ljuvligt! Nu måste jag ha det med fiskar också, så att ungarna får något att kivas om. Finns även för vagga, vagn och spjälis.

 1. Ellen skriver:

  Åh, det var så fint att jag skulle vilja ha det själv, haha!

 2. Maria skriver:

  Hej!
  Jag har inte fått nåt svar på mina frågor om smyckeshållaren!

  Mvh Maria

 3. isa skriver:

  åh så himla fint! blev helt kär i fjärilarna 🙂

 4. Lina skriver:

  Men åh så fint! Älskar fjärilar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..