Just nu:

IMG_6025

Detta är min plats. Här sitter jag och dricker kaffe och morgonsurfar vilket är extra mysigt just i dag med färska ranunkler (+videung=vååår) och tända ljus på bordet. Mitt kära, välanvända bord från Miljögården! Det har sett väldigt tråkigt ut den senaste tiden, avskavd färg, ingrodd smuts och diverse ”konstverk” skapade av små knattar så när målarna var här frågade jag om de inte kunde ge bordet en omgång också. Så nu är det nästan som nytt! Vad mycket det gör att måla om, upplevde ju ändå att både bordet och väggarna var relativt vita innan men näe, inte om man jämför med nu. Superfint blev det!

IMG_5951

Pioner på vardagsrumsbordet. För evigt blommande, hehe. Mina ögon är väl inte de mest erfarna när det kommer till blommor men tycker att dessa är jäkligt naturtrogna, tycker inte ni? Jag ska se till att dra ut bladen lite grann och kanske tunna ut buketten, alternativt byta vas. Härligt att alltid ha snittblommor hemma, även om det inte slår en levande bukett. Man kan ju blanda!

IMG_5941

Kuddfamiljen växer. Jag gillar färgerna turkos, blått, grönt och gult som återkommer lite varstans i rummet.

IMG_5947

Haha, var bara tvungen. Min lille buse! ♥ Turkosklädd och allt. 😛

 1. Liza skriver:

  Du har så bedårande inrednings-stil! 🙂
  Jag undrar var ifrån du köpt de silvriga ljusstakarna?

  Vänligen, Liza

 2. Vilka fantastiskt fina vaser! Vart kommer de ifrån?

 3. Frida skriver:

  Om du har videungar i en vas utan vatten håller de bättre! Annars är det lätt att de möglar efter ett tag. Vi har haft våra här hemma sedan förra påsken och tjao, de kommer nog funka till denna påsk också (hehe, vadå snål?)..

 4. Jenny skriver:

  Hej!
  Så fint ni har det här där hemma, härligt med blommor! Köpte tulpaner förra veckan och de var verkligen härligt med en färgklick och lite vår känsla:) kuddarna du hade i soffan var mycket snygga, vart har du köpt dem? Är ute efter nya kuddar till soffan.

  Ha det bra// jenny

 5. Elinor skriver:

  Vilka fina vaser!! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..