Gardiner från tak till golv

Vad härligt det var att komma upp i morse och mötas av vår nya gardinupphängning, stannade uppe länge och fixade med detta i går och se så fint det blev! Innan hade vi en vanlig gammaldags gardinstång ovanför det stora fönstret vilket inte inte gjorde sig bra alls i vår moderna lägenhet med högt i tak. När man klev in i rummet drogs ögonen mot den tunga stången vilket automatiskt gjorde att rummet upplevdes mindre och taket lägre men nu är det tvärtom, stort och luftigt, vilken skillnad! För att ge upphängningen rättvisa borde jag ha väntat tills våra måttbeställda gardiner har kommit men jag är alldeles för ivrig för att inte visa er nu direkt, haha. Om ett par veckor räknar jag med att de nya sitter uppe, till dess får mina gamla knytbandsgardiner fungera som insynsskydd. Inte fy skam det heller!

Desktop6

Över soffan sitter vår underbara världskarta från happywall. Älskar färgklicken!

IMG_3261

Kunde inte låta bli att köpa en bukett, brukar vara rätt bra på att leva i nuet och att njuta av det men nu längtar jag så efter våren!

  1. Älskar tavlar, supersnygg!! Är det plexiglas alternativet ni köpt eller vilken av dem? 🙂 Kram!

  2. Madde skriver:

    hej! himlans fint ni har det! älskar gardinerna, var har du hittat dom? 🙂

  3. Härliga bilder! Vackert ni ser ut att ha hemma 🙂

  4. Kan du inte fota gardinstängerna närmare? Hos oss är det jättesvårt vad vi ska a, så vi har faktiskt kirsch (hur det nu stavas?) för att det är så trångt i ändarna…

  5. Frida skriver:

    Valde ni plexiglas eller canvasduk?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..