Känner ni andra också så, att något är bättre än inget alls?

Kommentarer ‹ Stina-Lee

Det där var precis vad jag behövde höra, Sami. Haha!

Glimtar från min förmiddag:

001

Kläder på! Galet snygga double zipper-jeans från Anine Bing. En annan dag då jag matchat lite värdigare ska jag se till att knäppa bättre bilder på dem.

IMG_0212

I dag vankas det storhandling och äntligen fick jag tummen ur att städa kylskåpet ordentligt, sjukt tråkigt men otroligt skönt när det är gjort och nu ser jag verkligen fram emot att fylla på med lite ny mat! Förvarar ni också era nagellack i kylen förresten? ÄR det bra eller bara något jag fått med mig hemifrån?

IMG_0189

Fortsätter på städtemat. Vi har inte köpt någon ny dammsugare än och det behövs knappt för häromveckan kom Bobby hem med den största sopkvast jag någonsin sett, hahaha. Det ser för kul ut men ett par vändor genom lägenheten med den och golven är skinande rena! Tanken är att vi enbart ska ha den ute i trapphuset sedan… 😉

IMG_0257

Charlie på sin vanliga plats i soffan efter morgonpromenaden. Cornelis sover också så jag passar på att få lite gjort vid datorn. Jag besvarar mail, fakturerar och packar paket.

IMG_0220

En försmak av julen. Lussebullar och clementiner till fikat! 😀

 1. Frida skriver:

  Jag har mina i en byrålåda i sovrummet, dock hade mamma alltid nagellacken i kylskåpet och så även min syster idag.

  En snabb googling säger att det bara är ett gammalt, felaktigt, husmorstips – och att de bör förvaras mörkt men i rumstemperatur!

  http://www.nagelgallerian.com/Om-naglar

 2. Natalie skriver:

  Nagellack ska förvaras mörkt och svalt, så kylen är ett bra ställe att förvara dem. Torkar du av flaskornas gängor från nagellack med remover så kan du ha lacken nästan hur länge som helst!

  Angående dammsugare: När det är dags rekommenderar jag en Electrolux Ultra Silencer. Lite dyrare men helt klart den bästa på marknaden enligt mig. Har kört med det de senaste tio åren och jag jobbar i en elaffär och säljer mycket av den modellen just för att jag är så nöjd. Kolla runt lite och vänta på erbjudanden och köp när priset är nedsatt.

 3. Johanna skriver:

  Man ska INTE förvara nagellack i kylen då det gör dem tjockare och till slut förstör dem!

  Lika underbar blogg som alltid Stina-Lee!

 4. Sofia skriver:

  Vill minnas att du någon gång postade ett inlägg som delvis handlade om någon form av ”skrivkramp” – att du skrev och raderade, skreeev och raderade. Jag tycker inte nödvändigtvis att ”något är bättre än inget” men jag håller med i att det inte måste vara perfekt! Har du suttit ner och författat något färdigt som inte känns helt hundra – men som du ändå lagt ner tid på så: ut med det! Det måste inte vara totalkorrekt avseende språk och formalia eller ens helt logiskt i resonemang för att man ska kunna ”få ut något” som läsare. Sharing is caring, eller hur? 😉

  För övrigt är det skitkul att få se din vardag med bilder på sopkvast och allt vad det innebär 🙂

 5. Sanna skriver:

  va härligt med peppande kommentarer som gör att man vågar skriva lite mer ! =)

  vilken otroligt fin tröja du har , vart är den ifrån ??

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..