Asics gel

Tack för alla tips angående löparskor! Jag är helt ny på området och tycker väl att ett par Nike free run för närmare 2000:- är lite over kill, samtidigt vill jag inte köra på det billigaste märket heller då det ju är viktigt för fötter och knän med ordentliga skor och med just löparskor kan jag tänka mig att man får vad man betalar för, även om det säkert finns undantag. Dessa hittade jag på Deischmann i går och de känns som perfekta förstaskor, 599:- fick jag ge och det tycker jag är ett rimligt pris. Nyss hemkommen från en liten runda nu och gud vilken skillnad mot sist, antar att det mesta är bättre än converse. Hehe. Nu kör vi tjejer!

Och bara för att jag äntligen har ett par träningsskor var jag tvungen att lägga fram dem på golvet och forma snörena som ett hjärta. 😉

 1. Lisa skriver:

  Hej! Jättefin och inspirerande blogg! 🙂
  Undrar vad du har för kamera samt objektiv? Letar efter nytt och dina bilder har så himla fint skärpedjup. Kram!

 2. Anna skriver:

  För ökad motivation vill jag bara tipsa om ” Born to run”. En helt fantastisk bok som gör att man vill ut o springa efter varje kapitel. Den handlar om barfota-löpning i grunden som ger en bra tankeställare, men också om kärleken till löpningen och att människan är gjord för att springa. Hursomhelst en väldigt härlig och läsvärd bok.

  Kul i alla fall att du är så duktig Stina och att tack för en sån mysig och fin blogg- keep up the good work!

 3. Edith skriver:

  Det är så himla viktigt med rätt löparskor – särskilt när man är nybörjare och inte van att springa! Det är ett vanligt misstag att man köper billiga skor som man bara tycker är snygga för att man tänker ”jag ska ju inte springa något elitlopp direkt” och så pajar man knän eller rygg eller liknande. Det bästa är att gå och få skor speciellt utprovade efter ens fot. Alla springer olika och är olika byggda. Så tråkigt att skada sig.

  Men allt är bättre än converse! 😉 Var rädd om dig!! <3

 4. roxanna skriver:

  Åh jag kom igång med träningen för tre veckor sen, tillsammans med en kollega/vän. Men vad händer?! Jo, kroppen reagerar skitkonstigt så vi båda känner oss mer uppsvullna och tjocka! Vad händer liksom?? Tränat 4 ggr i veckan, man tycker att nåt borde hända 😉 Men det gör det väl så småningom. Ha!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..