Varm nyponsoppa med vaniljglass och mandelbiskvier

Vi har sjukstuga här hemma och vad passar väl bättre då än detta? En sked och vips så är jag Stina 8 år igen, hihi. Barndomsminnen. Det var extra speciellt när man fick en klick vaniljglass i nyponsoppan, och så fantastiskt gott! Lika gott var det i dag.

  1. Nyponsoppa har varit min räddning senaste dagarna, har haft inflammation i en visdomstand= HEMSKT!!!! Ska bannemej lägga i lite glass i den idag. Piggar säkert upp lite 🙂

  2. Wow, I want to have a taste, looks good!

  3. Krya på er.. =)

    Äntligen är jag tillbaka från min bloggpaus och jag har även fått en ny design på bloggen. Välkommen att kika in och säga vad du tycker. Ha en bra kväll… /Mathilde

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..