Hej då kära matta!

Det var med sorg i hjärtat jag rullade ihop vår underbara matta, slängde upp den på barnvagnen och tog bussen mot ILVA tidigare i dag. Den otrevliga doften gav aldrig med sig och mattan har senaste tiden fått ligga på vår altan istället för i vardagsrummet. Tråkigt, jag vet. Min tanke var att först kolla om de hade fler på lager, det hade dem! Tyvärr luktade dessa inte mycket bättre så bestämde mig för att helt enkelt returnera. Visst finns det kemtvätt och liknande som man skulle kunna testa men köper man en matta för två tusen känns det illa att behöva lägga ut ännu mer pengar för att kunna använda den. Toppenservice på ILVA dock, det var inga problem alls trots att det gått över en månad sedan jag köpte den, så tummen upp för det! Men usch vad tomt och tråkigt här är nu, hoppas kunna välkomna en ny matta snart – hur jag nu ska lyckas hitta en som är lika fin.

Tråkigt nog hann jag aldrig ta några rättvisa bilder, ville ju visa er hur fint det blev, men här ser ni i alla fall lite.

Tavlan kommer från happywall och är så jäkla läcker! En stor världskarta i retrostil. Den ska bara upp lite till, sedan är det perfekt. Osis med mattan bara, de matchade grymt bra då samma blå/turkosa ton fanns att hitta i båda. Jag köpte även en ljuslykta från Indiska i den färgen och allt tillsammans skapade en väldigt mysig helhet. Aja, ingen idé att gråta över spilld mjölk! Kram och god natt på er!

  1. louise skriver:

    finns en liknande på mio^^

  2. Hej, den där karttavlan är helt underbar. Har ni beställt den i cancrars eller plexiglas och vilken storlek?

  3. Oavsett har du ju fortfarande världens snyggaste soffbord iaf 😉

  4. Oavsett har du ju fortfarande världens snyggaste soffbord iaf 😉

  5. Mici: Vassego! Jag blev lika glad som du när jag hittade den, sjukt snygg och ännu snyggare i verkligheten 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..