Förlossningstokig

Jag drömde att jag födde mitt tredje barn i natt, en son. Det gick snabbt, tre timmar allt som allt, men precis när han skulle till att göra entré skrek ena barnmorskan ”näe, detta kommer aldrig att gå, ut med honom NU annars klipper jag!”. Men herregud vad här forceras, tänkte jag – som knappt hade hunnit börja krysta. Jag bytte position från liggande till en lite mer upprätt (vilket många gånger är bästa medicinen) och ut slank bebisen som en hal ål… Haha, tror någon läst för många böcker!! På tal om böcker kan jag varmt rekommendera ”Föda utan rädsla” av Susanna Heli, den är en favorit.

God morgon, förresten! 😛

 1. Tänk om min BM lyssnat på mig så hade Lilleman kommit ut betydligt fortare och mindre stressad! Vill inte ligga på rygg under förlossningen vilket jag sa flera gånger! Men hon sa att jag var tvungen för att hon skulle kunna känna hur öppen jag var.. Nu kom han ut utan klocka eller klipp, men det var inte långt ifrån!

 2. Lina skriver:

  Haha, roligt man drömmer ibland. Födde min dotter i februari i år och jag läste Helis bok före. Den är jättebra. Fick tipset på gravidyogan. Ha det gott!

 3. tess skriver:

  Ska definitivt kolla upp den boken ! 🙂 Får mitt första barn i oktober och är redan lite nojig för hur förlossningen ska gå

 4. Linda skriver:

  Hej Stina, jag läste din blogg mycket förut men slutade när det blev mycket bebisinlägg då jag inte alls var intresserad av det just då. Har dock hittat tillbaka till dig nu när jag sökte ett kärleksmumsrecept, och fastnade totalt. Tycker allt du skriver är så otroligt intressant och idag längtar jag otroligt tills jag tar examen och kan börja planera att skaffa egna barn.

  Men jag måste bara fråga, har du några planer på att bli barnmorska? Hade kunnat åka över hela landet för att få ha dig som barnmorska. Kan verkligen inte tänka mig en mer lämpad person än dig för det yrket.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..