En kul variant av hand- och fotavtryck

När jag målade hyllorna senast lade jag ut svarta sopsäckar som skydd för altangolvet. Mayia kom naturligtvis utspringandes och skulle ”hjälpa till” (envis och otålig som jag är kunde jag under inga omständigheter vänta tills hon somnat…) och vips så var det vita händer och fötter överallt. Jag kunde omöjligtvis slänga säcken med avtrycken på så jag klippte ut och ramade in, ska se till att spänna upp plasten lite bättre men annars blev det faktiskt väldigt bra. Ett tidlöst konsverk som jag garanterat aldrig kommer att tröttna på.

  1. Vilken toppenidé och extra roligt att det blev spontant 🙂 Kika gärna in på min matblogg och tävla i mina barntävlingar jag har just nu för att fira att jag fått ett till barn 🙂

  2. sanne skriver:

    Jäkla så snyggt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..