Hyllan

Här har vi då den omtalade hyllan, haha. I barnrummet är det som ett ”intjack” (hittar inget ord som beskriver det bättre, googlade och lärde mig något nytt, intjack betyder tydligen inbrott men jag tror att ni förstår vad jag menar ändå) mellan garderoben och väggen och jag tänkte att det skulle vara både praktiskt och snyggt med en låg hylla där, från vägg till vägg, att ha som pysselbord eller vad man nu vill. Nu ska jag bara hitta ett par rejäla förvaringslådor för leksaker att ha under, sparar massa utrymme och så bekvämt att bara köra in allt där när man städar, och vill man gömma undan grejerna kan man rätt enkelt fästa ett fint skynke under – kanske matcha med gardinerna?! Sedan ska två mindre hyllor upp ovanför, för böcker och annat, men det får vänta tills vi har en ordentlig borrmaskin.

  1. Tina skriver:

    Vad fint! 🙂 måste bara fråga var gardinen kommer ifrån? Letar efter någon liknande till min lilla loppas rum! 🙂

  2. Det blev verkligen superfint, skam den som ger sig 😉

  3. Smidigt! Ser jättefint ut, känns precis som en sån där grej jag själv aldrig skulle komma på att göra med ett intjack.. Haha 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..