Vardagsoutfit

Jeans, ANINE BING | Tröja, MANGO | Skor, Converse.

Det blir sällan några outfit-inlägg nu för tiden och det beror på att jag nästan alltid ser likadan ut. Ett par jeans och en tröja, bekvämt och väldigt fint enligt mig själv men kanske inte så inspirerande för er, samtidigt vet jag att det kan vara kul att få se personen bakom bloggen ibland, även om det handlar ett par kassa bilder fotade i en skitig spegel. Så här har ni mig och mina kläder för i dag! 

Jeansen från Anine Bing är värda att nämnas igen för de kan vara de bästa jag någonsin haft. Grymt smickrande för figuren och så himla sköna, fått massa komplimanger för dem och det är inget jag direkt brukar få. Modellen heter ”skinny jeans dubble zipper” och så fort jag har råd blir det antingen ett par svarta eller en ljusare variant av de jag redan har. Fickorna sitter perfekt, högt och lite snett, vilket ger rumpestumpen ett rejält lyft. Tröjan kommer från Mango och är en favorit den med men dock inte det mest barnvänliga man kan bära. Massa nitar på armar och bröst, haha. Mysigt min bebis måste tycka det är att gosa in sig i mammas famn. 😉 Det får han (och syrran) tåla nån gång i veckan. 

Härligt att äntligen kunna snöra på sig Conversen också, nu är det bara skinnjackan som saknas. Ha en bra dag alla, för oss blir det en tur till lekparken nu. En kaffetermos står redo, visste inte vad jag skulle ha mjölken i så tog en sådan här burk, haha. Om någon ser kan jag redan nu försäkra er om att det är vanlig komjölk i och inget annat.

  1. Fina stina! Jag heter också stina 😉 Älskar din blogg

  2. Känner igen det där med jeans + tröja hehe. Jag kör på det nu med under graviditeten, fast jag bytt ut jeansen mot legging till allt haha!

  3. m skriver:

    Du är alltid så fin Stina.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..