Minns ni?

Minns ni ros-tavlan? Efter två år tröttnade jag och tog ned den, men nu åkte den upp igen – var ju tvungen att se hur den gjorde sig med nya bordet. Tavlan är snygg men kan inte bestämma mig för om jag tycker om färgerna eller inte, som sagt, rätt lätt att tröttna på. Vad hade ni valt att sätta över soffan? Jag är nog mer sugen på någon form av hylla men en sådan kanske gör sig bättre över teven…

 1. Louise skriver:

  Åh! Jag har letat överallt efter en såndär pläd!! Vart har du hittat det!? 🙂

 2. Ida skriver:

  Åh vart är kuddfodralen ifrån?? 🙂

 3. Själv älskar jag fjärilarna från Hagedornhagen! Väldigt enkla och fina. Jag har två ovanför min soffa, tror de skulle passa även hos dig. Kanske med brun träram?

 4. Haha, nog minns jag den tavlan! Så mycket att jag grävde fram inlägget ur ditt arkiv i december och önskade mig den i julklapp, och nu hänger den fint över sängen i sovrummet! Jag älskar den! 🙂

 5. Sarah skriver:

  Jag skulle rekommendera ett gammalt fönster med tre rutor eller fler i, det skulle passa både till den mer lantliga stilen men också väldigt snyggt. Det är fint att bara ha ramen av fönstet eller också använda glaset att placera foton bakom!

  Ett litet tips! Mysig och bra blogg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..