Slutet för min blogg-karriär

Puh, bloggen finns kvar! När jag gick och lade mig i går visste jag att det var något viktigt jag skulle göra i mitten av månaden. Jag kollade mobilen, 13 januari… Ja jävlar! Årsfakturan för min domän! Jag flög upp, in på mailen och ja, där låg den med förfallodatum 14 januari – alltså i dag. Så fram med kort och kortläsare och in på hemsidan för direktbetalning. Gaaah. Tänk om jag skulle ha missat detta och domänen hade släppts till allmän försäljning igen, haha, hade kunnat vara slutet på min blogg-karriär. Så typiskt mig. Faran med att få fakturor på mailen, lätt att missa om man inte skriver ut direkt. Aja, ingen skada på torpet. Nu får vi ytterligare ett år tillsammans, kul va?

 1. denise skriver:

  Hahaha så goa kommentarer! Läser inte din blogg så mycket längre (kanske för att jag under en dålig period i mitt liv lämnade en elak kommentar här en gång och skämdes så mycket sen, fy skäms på mig), men följde den ofta innan när vi båda var några år yngre, men även jag kände hjärtat hoppa över ett slag och magen reagera påtagligt…. Vilket as du är, haha 🙁

 2. M skriver:

  Haha hela magen pirrade till när jag läste rubriken!!
  Kul med ett år till!! 🙂

 3. M skriver:

  Åh Stina vad rädd jag blev när jag såg rubriken!!! Trodde du skulle sluta blogga 🙁 tur att så inte var fallet! Supergullig bild förresten som mayia tog på dig och Cornelis!

 4. paula skriver:

  men för i helvete kvinna, du kan ju inte skriva såna rubriker, jag satte ju nästan kvällsteet i vrångstrupen! 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..