”och så vänder sig ungarna mot varandra och connectar”

Nytt nummer av ”Vi föräldrar” i brevlådan, aaah, den ska jag sätta mig och bläddra i nu tillsammans med en kopp kaffe. Fredrik Backmans krönika är en av höjdpukterna måste jag säga, läste ni den om youtube-klippen alldeles nyligen, och den om att träffa andra föräldrar på lekparken?

– ”…Jag kanske bara gungar min unge i ett av de där däcken. Och bredvid står en annan förälder och gungar sin unge. Och så vänder sig ungarna mot varandra och connectar! Fattar ni? Och den andra föräldern och jag sneglar på varandra och bara ”skit också.”

Haha, hade kunnat vara jag som skrev det där.

Jag tittar upp mot köksfönstret som fått sig lite piff i form av sötaste hissgardinen med överhäng. Störigt nog fanns den inte i 160 så helt bra sitter den inte men äsch, det får duga. Julen är därmed så gott som utkastad, rätt skönt, även om det känns lite mörkt utan mysiga julgransljus och annat. Belysning står just nu som nummer ett på priolistan över saker som måste införskaffas till vårt hem!

 1. Stina! Vi har samma inredningssmak du och jag. Jag väntar en liten gosse om några veckor och skulle vilja ha tips på sängkläder och spjälskydd till spjälsäng. Vad har ni för något?

 2. Gardinen är jättesöt – precis i samma stuk som en som jag hade i lägenheten hemma i Stockholm innan jag flyttade hit till Schweiz. Har förresten fått tips om din blogg av en vän som anser att ”hon har minsann samma stil som du, hon gillar typ exakt samma saker” 🙂 Efter att ha kikat igenom nu tycker jag absolut att det stämmer.

  Önskar dig en underbar helg (som förvisso är över, men ändå…) och en bra kommande vecka. Take care! Kram, Andréa

 3. D skriver:

  Var har du köpt den ur söta hissgardinen? Letar nämligen efter något liknande! Kram

 4. Johanna skriver:

  Hej Stina
  Jag är så nyfiken på dina svar om förlossning. Kommer du att svara på det i ett nytt inlägg som du skrev?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..