En tidig julklapp

I går fick jag hem en julklapp från Vi Föräldrar. Jag blev så glad, speciellt när jag insåg att deras fina ”Stora bok om barn” samt nya numret av tidningen faktiskt låg i en skötväska från BRIO. Fattade inte det först. Jag har aldrig ägt en riktig skötväska förut, har alltid grejerna som behövs (blöjor, våtservetter, extrakläder…) förvarade i en kasse under vagnen som allt som oftast packas precis innan avgång vilket ger utrymme för viss glömska, och senast häromdagen funderade jag på att det vore rätt praktiskt ändå, att ha en väska hängandes där allt som kan tänkas vara bra alltid ligger. Så fick jag en! Den fick självklart hänga med på morgonens promenad, perfekt att det var just en BRIO också, vi har ju en BRIO-vagn. Det kanske följer med alla skötväskor men en annan sak som fanns i den var en ihopvikbar skötbädd, jättebra ju, både när man är ute på tur och när man är hemma och byter blöja i soffa eller säng. Tack Vi Föräldrar! ♡ Och vad boken anbelangar så verkar den toppen, finns att köpa på deras hemsida om någon är intresserad.

LOADING..