Nej, ingen bebis har kommit

Tycker ni att jag uppdaterar  flitigt nu för tiden att ni vågar dra till med ett ”grattis till bebisen” när jag inte har gjort det på ett heeelt dygn? Hihi. Precis så var det när jag väntade Mayia också, så kan lika gärna länka till inlägget jag skrev då. Vi har varit ute hela dagen, mamma är på plats och kan stanna nästan en vecka så nu håller vi tummarna för en någorlunda punktlig bebis. BF imorgon, men inga känningar alls. Hur startade det för er med andra barnet? Jag väntar mig en smygande mensvärkskänsla, precis som den jag hade när det började bli dags sist, men det kan ju faktiskt komma som en ”blixt från klar himmel” också. Spännande!

 1. Fru K skriver:

  Första kom på bf+10, startade med smygande mensvärk.

  Andra ville inte komma ut så på bf+18 sattes vi igång 🙂

 2. Fia skriver:

  För mig startade andra barnet med att vattnet gick dagen innan bf. EN JÄTTECHOCK VA DET! Plask sa det när jag skulle kliva in och sätta mig i bilen=)
  Samma kväll började värkarna och morgonen efter är han född, alltså på bf- dagen. En punktlig liten herre=)

  Nu väntar jag tredje barnet, har 29 dagar kvar till bf och väntar med spänning på hur det ska bli denna gången!

  Lycka till och hoppas du slipper gå allt för länge över tiden!

 3. Amanda skriver:

  Jag hade BF en dag före dig (13 oktober) och fick min lilla pojke i tisdags. Han är finast i världen! Förlossningen började med att vattnet gick plötsligt på måndagskväll utan att jag hade några värkar eller sammandragningar. Sedan kom de småningom igång under natten. På slutet gick det enormt snabbt och resultatet är helt underbart!

 4. Jenny skriver:

  Fick mitt andra barn för en vecka sedan 🙂 Hade molande värk i ryggen kvällen innan och på morgonen vid 6 började värkarna när jag gick upp på toa. Regelbundna med en gång och 7 h och 45 min senare var hon ute. Det tog dubbelt så kort tid som med första barnet.
  Lycka till!

 5. Åh, jag är så avundsjuk på dig som har så mycket spännande framför dig i dagarna!:-) Jag har ett barn och det började med att det fortsatte komma ”kiss” när jag satt på toa fast att jag hade kissat färdigt:-) Kommer aldrig glömma hur otroligt skrämmande, spännande, exalterande och förväntansfullt det kändes. Nästa gång blir det planerat snitt så jag kommer aldrig igen att få uppleva den där speciella spänningen av att inte veta NÄR och HUR. Jag sprack från Ystad till Haparanda och hade en allmän mardrömsförlossning. Men på något sätt är det ändå det bästa och häftigaste jag varit med om. Önskar dig lycka till 1000 gånger om!:-)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..